Pääkonttori Espoo

Revontulentie 8 A, 02100 ESPOO
(toimisto sijaitsee Espoon kaupunginteatterin talossa, 5. krs)

Sähköposti

asiakaspalvelu@arviointikeskus.fi

Sähköinen laskutusosoitteemme

Verkkolaskuosoite: 003701142596
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Sähköpostilaskun osoite: 01142596@scan.netvisor.fi

Puhelinnumero

020 7411 050
​Suorat puhelinnumerot asiantuntijan kohdalla

Y-tunnus

0114259-6

Seinäjoki

Huhtalantie 2
60220 SEINÄJOKI

Oulu

Rautatienkatu 16 C 22
90100 OULU

 

Oulu

Rautatienkatu 16 C 22, 90100 OULU

Oulu

Rautatienkatu 16, 90100 Oulu, Finland

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 SEINÄJOKI

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki, Finland

Pääkonttori

Revontulentie 8 A
02100 ESPOO

Pääkonttori

Revontulentie 8, 02100 Espoo, Finland

Oulu

Rautatienkatu 16 C 22, 90100 OULU

Oulu

Rautatienkatu 16, 90100 Oulu, Finland

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 SEINÄJOKI

Seinäjoki

Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki, Finland

Pääkonttori

Revontulentie 8 A
02100 ESPOO

Pääkonttori

Revontulentie 8, 02100 Espoo, Finland

Ota yhteyttä

Responsive image

Antti Orama

Arviointipäällikkö

Espoo


Arviointipäällikkö, AKA, KHK

 

Antti Orama laatii asiakkaille kaikentyyppisiä kiinteistöarviointeja sekä avustaa asiakkaita laatimalla maantie- ja lunastustoimituksia koskevia korvausarviointeja.

 

Antilla on erityisasiantuntemusta toimitilakiinteistöjen, maa- ja metsätalouskiinteistöjen sekä kaupunkimaan arvioinnista sekä maantie- ja lunastustoimitusten korvausarvioinnista.

 

Antti on valmistunut Teknillisestä korkeakoulusta. Arviointikeskuksen palvelukseen hän tuli vuonna 1989. Sitä ennen hän työskenteli maanmittausinsinöörinä Maanmittauslaitoksella. Antti on ollut auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) vuodesta 1996 lähtien ja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) vuodesta 2010 lähtien.

 

Kielet:

 

suomi, ruotsi, englanti

 

Asiantuntemus:

 

kiinteistöarviointi, edunvalvonta, projektipalvelut

 

Responsive image

Elina Lindvall

Päälakimies

Espoo


Elina Lindvall avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erityisesti kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen liittyvissä asioissa. Osaamisen painopisteinä ovat myös perhe- ja jäämistöoikeus sekä erilaiset riita-asiat. Elina avustaa asiakkaita myös oikeudenkäynneissä ja sovitteluissa sekä toimii kuolinpesien pesänselvittäjänä ja -jakajana.

Elina on valmistunut Turun yliopistosta. Arviointikeskuksen palvelukseen hän siirtyi Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä 2023. Tätä ennen hänelle on kertynyt työkokemusta mm. isännöinti- ja kiinteistövälitysalalta, pankista ja Verohallinnosta. Elina on auskultoinut ja hänellä on myös kaupanvahvistajan ja laillistetun kiinteistövälittäjän pätevyys.

Responsive image

Ellinor Sundqvist

Lakimies

Seinäjoki


Ellinor Sundqvist avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erityisesti kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen liittyvissä asioissa. Osaamisen painopisteinä ovat myös perhe- ja jäämistöoikeus.

Ellinor on valmistunut Helsingin yliopistosta. Arviointikeskuksen palvelukseen hän siirtyi Vaasan Osuuspankista 2023. Tätä ennen hänelle on kertynyt työkokemusta Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC rf:stä. Ellinor on myös julkinen kaupanvahvistaja.

Responsive image

Helena Ålgars

Toimitusjohtaja, lakimies

Espoo


Toimitusjohtaja, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, LKV

 

Helena Ålgars avustaa asiakkaita laaja-alaisesti erityisesti kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen liittyvissä asioissa. Osaamisen painopisteinä ovat kaavoitus-, rakentamis- ja luonnonsuojeluoikeus sekä kiinteistönmuodostamisoikeus ja ympäristöluvat. Helena avustaa asiakkaita myös maaoikeudessa ja muissa oikeudenkäynneissä sekä perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa.

Helena on valmistunut Helsingin yliopistosta. Arviointikeskuksen palvelukseen hän siirtyi Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC rf:stä vuonna 2012. Tätä ennen hänelle on kertynyt työkokemusta tuomioistuinlaitoksesta ja pankkialalta.

 

Kielet:

 

suomi, ruotsi, englanti

 

Asiantuntemus:

 

kiinteistöt, ympäristö, perhe ja perintö

 

 

Responsive image

Matti Äijälä

Kiinteistöarvioija

Espoo


Arviointiasiantuntija, DI, AKA, KHK, LKV

 

Matti Äijälä tekee kaikentyyppisten kiinteistöjen arviointia. Painopisteenä ovat maaseutumaiset kiinteistöt (maatilat, vapaa-ajan asunnot, omakotitalot) sekä yritysten toimitilakiinteistöt. Matti myös avustaa maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa sekä arvioi yhdyskuntatekniseen rakentamiseen liittyviä korvauksia.

 

Matti on valmistunut Aalto-yliopistosta. Hän on työskennellyt Arviointikeskuksessa vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut yliopiston, kaupungin ja Maanmittauslaitoksen palveluksessa. Hän on ollut auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) ja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) vuodesta 2014 lähtien.

 

Lisäksi hän on laillistettu kiinteistövälittäjä (LKV).

 

Kielet:

 

suomi, englanti

 

Asiantuntemus:

 

kiinteistöarviointi, edunvalvonta, projektipalvelut

 

Responsive image

Sirpa Haapanen

Hallintopäällikkö

Espoo


Hallintopäällikkö, MJD, HSO

Sirpa Haapanen avustaa asiakkaita toimeksiantojen kanssa, vastaa heidän yhteydenottoihinsa, hoitaa edunvalvontapalveluiden korvaus- ja tilitysasiat ja asiakkaiden laskutuksen.

Sirpa toimii Arviointikeskuksen HR- ja toimistokoordinaattorina sekä johtaa yrityksen markkinointiviestintää ja -suunnittelua.

 Sirpa on 2021 valmistunut Markkinoinnin johtamisen tutkinnosta, MJD, johtaminen ja esimiestyö. Muita suoritettuja tutkintoja ovat 2020 Markkinointiviestinnän johto ja suunnittelu -tutkinto, 2016 Markkinointiviestinnän tutkinto, 2013 Taloushallinnon tutkinto, 1997 Kirjanpitäjän tutkinto, 
1989 HSO-tutkinto. Lisäksi Sirpa on kouluttautunut henkilökohtaisessa myyntivalmennuksessa palveluiden ja tuotteiden myyntiin.

Arviointikeskuksen palvelukseen hän tuli 1992 ja siirtyi hallintopäälliköksi 2015. Ennen Arviointikeskukseen siirtymistä, hänelle on kertynyt työkokemusta yrityspuolelta.


Kielet:


suomi, englanti ja ruotsi.

 

 

 

Responsive image

Valte Maaninka

Arviointiasiantuntija

Oulu


Arviointiasiantuntija, maanmittausinsinööri (AMK)

Valte Maaninka työskentelee Oulun toimipisteellämme erilaisissa kiinteistönarvioinnin tehtävissä ja avustaa maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa.

Valte opiskeli Lapin ammattikorkeakoulussa maanmittausinsinööriksi ja valmistui vuoden 2022 alussa. 

Työt Arviointikeskuksessa hän aloitti 2022.


Kielet:

suomi, englanti


Asiantuntemus:

edunvalvonta, kiinteistöarviointi, projektipalvelut

 

 

 

Responsive image

Vesa Hakola

Kiinteistöarvioija

Oulu


Arviointiasiantuntija, AKA, aluejohtaja

Vesa Hakola tekee kaikentyyppisten kiinteistöjen arviointia. Painopisteenä ovat maaseutumaiset kiinteistöt, maatilat, vapaa-ajan asunnot, omakotitalot ja toimitilakiinteistöt. Hän myös avustaa maanomistajia maantie- ja lunastustoimituksissa sekä arvioi yhdyskuntatekniseen rakentamiseen liittyviä korvauksia.


Vesa on opiskellut Teknillisessä korkeakoulussa. Hän on työskennellyt Arviointikeskuksessa vuodesta 1989 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut Maanmittauslaitoksen ja kunnan palveluksessa. Hän on ollut auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) vuodesta 2004 lähtien.


Asiantuntemus:


kiinteistöarviointi, edunvalvonta, projektipalvelut

 

Ota yhteyttä

  ehdot

   ehdot

   Yhteyslomake
   close slider

    ehdot